Cavalaire sur Mer

image

 

 

Bonjour les amis de plongée

Wie van pastis en wrakduiken houdt moet in Zuid-Frankrijk zijn.Ons verblijf aldaar is meestal op de Camping La Baye in Cavalaire sur Mer wat voor ons een prima uitvalsbasis is om de wrakken te bezoeken. De wrakken die we daar beduiken liggen tussen de 20 en 60 meter diepte, wat voor ons dus meestal inhoud dat het een decoduik wordt. We duiken vanaf onze eigen boot de Rubber Duck. Ook gaan we als het weer het toelaat naar de eilanden Port Cros of Porquerolles. Doordat deze eilanden een onderdeel van een natuurreservaat zijn,is daar heel veel vis te vinden.

De Rubberduck De Rubber Duck.

 

In de omgeving bevinden zich de beroemde wrakken zoals:

Le Donator,Le Togo,La Sagona,La Tantine,LeTrafik.
De onderzeeër Le Rubis.
De vliegtuigjes de Wildcat en de Hellcat.